SEO Text

När en potentiell kund googlar klickar de sällan vidare till sida två eller tre av sökresultaten, därför är det viktigt som företag att synas på förstasidan. Vad kan du då göra för att påverka sökresultatet så att du hamnar högre upp i listan? Satsa på SEO text!

Vi hjälper dig med SEO texter som är anpassade efter de sökord som du vill synas på och som det är mest troligt att dina kunder söker på. Trots att vi skriver med Google i bakhuvudet har vi alltid fokus på din målgrupp och att texterna ska vara naturliga och flytande. Något som är viktigt för både dig och sökmotorerna är att all text är unik och det får du hos oss. Vi sätter oss in i ditt affärsområde med noggrann research för att kunna skapa de bästa SEO texterna för ditt företag.

Produkt- och kategoritexter

Nyhetsbrev

Startsida och undersidor

h

Webartiklar

j

Blogginlägg

Korrekturläsning

Så skriver vi dina SEO texter

1. Uppstartsmöte

Vi har ett uppstartsmöte där du får berätta om din verksamhet och hur du vill att dina texter ska uppfattas. Här går vi igenom sådant som målgrupp, syfte och tonalitet på texterna. Vi kommer överens om vilka sökord som blir bäst för ditt företag att synas på.

2. Vi skriver texterna

Vi skriver texterna baserat på vad vi har kommit överens om. Vi har snabb leveranstid och levererar oftast texterna till dig inom några dagar.

3. Korrigeringsrunda

När du får dina SEO texter får du i lugn och ro läsa igenom dessa och lämna kommentarer på eventuella saker du önskar att ändra och skickar sedan tillbaka till oss. Vi korrigerar detta direkt och du får tillbaka dina texter precis så som du vill ha dem på några timmar.

Tveka inte att kontakta oss på Win Communication för ett samtal om hur vi skulle kunna hjälpa ditt företag! 

3 + 12 =

073 593 44 66